Blog Image

Nu är de flesta arrangemangen kring resorna klara och det börjar bli dags att bestämma sig för när det passar att åka. Under 2008 ligger de tre tillgängliga veckorna under slutet av augusti + första veckan i september. Jag har reserverat vecka 34, 18-25 augusti, som är den första tillgängliga veckan, och hoppas att det passar alla intresserade.

Som jag skrivit tidigare ingår allt i priset. Skillnaden mot uppgifterna i mitt förra brev är att flyget inte ingår. Det bokar antingen jag till hela gruppen, eller också sköter var och en det själv. Priset ligger på 22 000 SEK exkl flyg. För flyget tillkommer ca 3 000 SEK plus minus en tusenlapp (hittade en SAS-flight för 1689 kr tor på www.resfeber.se. Verkar finnas pengar att tjäna på att boka tidigt).

Jag gissar att det kommer att bli slagsmål om platserna, så det gäller att bestämma sig fort.

Jag kommer under någon av de närmaste dagarna redovisa alla detaljer. Om du redan nu vet att du vill följa med är det bara att du meddelar mig det omgående. Ring gärna om du vill snacka!

Blog Image
Det verkar som om det går att komplettera med laxfiske om man vill det. Laxfisket är dock svindyrt på Island, så räkna med minst ett par tusen per dag. Men om du är pojken med guldbyxorna så går det att ordna…

Vad som är viktigt att poängtera är att detta är en kompisresa. Det ligger alltså ingen resebolag e.d. bakom. Vi betalar direkt till Björn Eriksson som driver det hotell vi ska bo på. Islandssvensken Björn är också vår kontakt på Island när det gäller i stort sett allt – fiske, transporter, boende, mat…
2008 års resor är testresor, där flera vatten kommer fiskas, både älvar och sjöar. Vilka dessa är kommer framgå av mitt nästa mail.

Under morgondagen kommer jag lägga ut ett gäng bilder från de vatten vi besöker. Håll koll på www.bigtrout.se. Jag bifogar ett par teasers…

Hare bra så länge!

// Johan

Johan Nygren
Tfn +46 (0)70-590 75 70
www.bigtrout.se
blog.bigtrout.se

Översta bilden: © André Brun
Undre bilden: © Martin Falklind