En snabb sista rapport.

Idag fick vi se Patagonien på det sätt vi förväntat oss: i stark vind. Drygt 20 sekundmeter gjorde kastandet svårt, och det tillsammans med en stigande älv med allt grumligare vatten gjorde att fångsten blev relativt skral.

Blog Image

Vi fick i alla fall landa, fotografera och sätta tillbaka tre havsöringar mellan ett och fyra kilo.

Blog Image

Jag blev dagens “king of the brownies” med tre landade brunöringar. Den största på fina 1,3 kg. “They doesn’t get any bigger here” som Claudio sa. En ganska klen tröst när man satsar på tiokilos havsöringar…

Blog Image

Lunchen var som vanligt av hög klass, med bröd, sallad, kyckling, salami, rökt kalkon, Buitreras eget rödvin m.m.

Varje dag ser vi flamingos, örnar, strutsar, gäss m.m. Och så får förstås. Massor av får…

Blog Image

// Johan