En snabb rapport från de senaste dagarna.

Mycket har hänt! Bland annat har vi gått av planet på fel flygplats och hamnat i en stad vi inte visste fanns: Ushuaia. Världens sydligaste stad, världens ände. Ett mycket häftigt ställe som vi gärna återvänder till!

Blog Image

Efter ett dygns försening var vi så äntligen på väg till Jurassic Lake. Efter nära tio timmars bilresa, där bara de sista 22 kilometrarna på nära nog obefintliga vägar tog över tre timmar, var vi äntligen framme. Vi låter bilderna tala för sig själva:

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Efter två dagars grymt regnbågsfiske åkte vi vidare till Rio Gallegos. Första dagen med guiden Claudio överträffade alla drömmar. Fem nystigna havsöringar mellan 4 och sex kilo!

Blog Image

Blog Image

Nu är klockan 00.42 och det är dags för den välbehövliga havsöringssömnen…

Fortsättning följer!
// Johan