Nu är vi äntligen här!

Efter 13,5 timmar i en trång flygstol kunde vi äntligen sätta fötterna på Argentinsk mark. Lite nervösa ställde vi oss vid bagagebandet – skulle alla spön och väskor vara med?
Vi behövde inte vara oroliga speciellt länge. Våra spötuber var det första som kom och strax efter kom våra bagar.

I ankomshallen stod en blonderad argentinska med en skylt med mitt namn på. Jag presenterade mig och hon ringde ett samtal. En minut senare kom en kille och visade oss vägen ut till en minibuss.

Väl ute på motorvägen visade det sig att ett fantastiskt åskväder drog fram över staden. Långa horisontella blixtar lyste upp den argentinska natthimlen och allt därunder. Regnet drog som ridåer utanför bussens fönster.

Efter tjugo minuter var vi framme vid hotellet, NH Florida. Vi fick vårt rum, lassade upp packningen och gick ner för att äta.
När vi fått in maten konstaterade vi att enligt svensk tidräkning var klockan närmare tre på natten, och vi gick upp 3.30. Inte konstigt att vi kände oss lite småtrötta…

Nu sitter jag i sängen och skriver det här. Från sängen bredvid hörs redan snarkningar. Utanför mullrar fortfarande åskan och enstaka blixtar lyser upp gardinen.

Fortsättning följer – god natt!

// Eder utsände i Argentina