I N S T Ä L L T !

Flugbindarträff med filmvisning
Lördag 10 mars i Katrineholm

Nu finns det ett lysande tillfälle att fylla på flugaskarna inför kommande säsong. Lördag 10 mars samlas vi i Katrineholm för att tillsammans med likasinnade binda nymfer, foambaggar, streamers, torrflugor, laxtuber, gäddpoppers, märlor och precis vad du vill. Du får gärna dela med dig av hur du binder dina specialare.

Under dagen kommer vi se Martin Falklinds senaste film Jakten på storrödingen. Filmen är helt ny, och har knappt släppts till butikerna, så deltagarna blir bland de första som får se filmen:
”Galet bra fiske, vacker natur och spännande människor! Jakten på storrödingen är den senaste i raden av Ecofilms unika fiskefilmer. Vi får följa Martin Falklind och hans norska kollega Yngve Ask på en resa runt norra halvklotet. Vi möter myskoxar, inuiter, hårdrockare, samer och en massa olika former av röding.”

Kvällen avslutas förhoppningsvis med en gemensam öl på något närbeläget hak.

När: Lördag 10 mars, vi börjar ca 9.30 och håller på så länge vi orkar.
Lokal: Vita huset, Drottninggatan 18 i Katrineholm.
Aktiviteter: Flugbindning, filmvisning, fiskesnack.
Föda: Kaffe kommer att finnas på plats, och för de som vill intages lunch på närbelägen pizzeria. Lunchen bekostas av deltagarna själva.
Kostnad: Nada, niente, zero.
Anmälan: flytying@bigtrout.se
Frågor: Johan Nygren, tfn 070-590 75 70 eller e-post: johan@bigtrout.se
Övrigt: Till Katrineholm kommer du med tåg eller bil på under en timme från Stockholm, Örebro, Linköping, Eskilstuna, Västerås m.fl. orter.
Information kommer att finnas på www.bigtrout.se/flytying.

Välkomna!